TANTE ANDANTE

TANTE ANDANTE

SANGLEGSWORKSHOP ELLER KONCERT

”Det er godt at være lidt skør – dejlig skør! Skørhed betyder at man overrasker andre, og de begynder at grine - og det smitter! Skørhed er dybest set evnen til at kombinere kendte ting på nye og uventede måder.


Den skøre Tante Andante elsker musik, og hun fortæller gerne om sine sjove venner Rabalder-Helge, Bolsjedyret, Kvinkelinkefuglen, Askefis, Charles og Charlotte. Gennem sange og fortællinger af Benedicte Riis og Halfdan Rasmussen vender hun tingene helt på hovedet og trækker i smilebåndene. Vidste du for eksempel at en lugtekikkert er god at have, hvis man vil snuse til hvad dronningen spiser til middag?


Som deltager i en Tante Andante sanglegsworkshop udfordres det musiske og det motoriske. Fantasien pirres og de halfdanske remser sætter gang i de skøre tanker. Det handler om livsglæde, bevægelse, frigørelse, samvær og børnene elsker den selviscenesættende og umiddelbare musik-tante. En sanglegsworkshop kan vare alt fra en time til en hel uge eller et ugentligt besøg henover året.


Tante Andante rejser rundt og besøger børn i hele landet og giver også gerne en koncert med Tante Andante Band, så du kan møde Askefis, Charles og Rabalder-Helge.


TANTE ANDANTE BAND ER:

Tante Andante: Linette Riber

Charles: Christian Overgaard

Askefis: Asker Rasmussen

Rabalder-Helge: Martin de Vos


"Projektet forløb rigtig godt. Linette arbejdede med Halfdan Rasmussens tekster som sanglege og klasserne fik lært nogle nye sange med fagter og bevægelse til.

 

Linette havde en god kontakt med børnene. Børnene var meget interesserede i fx hendes saxofon. Dejligt at komme til at arbejde på at lære tekster på en anden måde, end vi normalt gør i skolen. Børnene var også rigtig hurtige til at lære at sætte bevægelse på sangene".


Til forestillingen var Linette også klædt ud som Tante Andante, og forældrene roste hele forløbet meget.


SØNDERGADE SKOLE, BRØNDERSLEV